HjemOpskrifterKoteletter i ”fad” med ris

Koteletter i ”fad” med ris

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • salt & sort peber
  • 4 uden fedtkant grisekoteletter ca. 250 g
  • 1 tsk olie
  • 1 tsk karry
  • 1 løg skåret i tern
  • 200 g champignoner
  • 0.5 liter grøntsagsbouillon
  • 2.5 dl madlavningsfløde
  • 125 g ris

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog risen ifølge tilberedning på pakken.

  • 2.
    Krydr kødet med salt og peber.

  • 3.
    Lad olien blive varm på en dyb pande ved god varme og brun koteletterne 1 minut på hver side.

  • 4.
    Tag kødet op på en tallerken.

  • 5.
    Kom karry, løg i tern og champignon i skiver på panden og steg under omrøring et par minutter.

  • 6.
    Tilsæt bouillonterning og Cremefine.

  • 7.
    Lad det koge nogle minutter før koteletterne lægges tilbage i saucen på panden.

  • 8.
    Kog ved svag varme 1½ minut, hvis koteletterne er 1 cm tykke og 4-5 minutter, hvis de er 2 cm tykke.

  • 9.
    Smag saucen til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6581 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 32.7 %7.6 g
Kulhydrat: 33.6 %7.8 g
Fedt: 33.7 %3.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;